Eee pc part two

Annet Smith

, ,


Helaas is mijn Eee pc nog niet afgeleverd (de bezorger stond voor een dichte deur en morgen ook weer, dus dat wordt donderdag pas), maar er is wel ander nieuws op dit front. Op de CEBIT, de jaarlijkse "grootste beurs te wereld voor de digitale industrie" in Hannover is een nieuwe versie van de Eee pc (de 900) gepresenteerd met een groter scherm (9 inch), meer RAM (1GB), een grotere SSD (12GB) en mogelijk zelfs Windows XP erop (maar dit alleen tegen meerprijs). Verwachting is dat deze halverwege dit jaar gaat uitkomen voor 399 euro. Ook werd een samenwerking met T-Mobile aangekondigd waar men een abonnement wil aanbieden voor gebruik van hun Hotspots in combinatie met een Eee pc.
Daarnaast zijn er enkele accessoires door Asus gepresenteerd voor de Eee pc, die misschien nog niet erg spannend zijn, maar wel aangeven dat Asus serieus van plan is om hiermee verder te gaan en het niet als eendagsvlieg ziet. Ik kan bijna niet wachten tot ik hem heb, maar tot die tijd ga ik maar in mijn pas aangeschafte tijdschrift Linux Starter zitten bladeren...
Bookmark and Share
1 Response to "Eee pc part two"
Anoniem said :
zondag, 01 juni, 2008
He Hoi, ook al zo´n gadget freek= Ik ook, ik heb inmiddels ook de PC EEE en ben nu aan heg uitvinden wat ik er mee kan doen.
Leuk blog heb je
Groetjes

Een reactie posten