25.3.08

(0) Comments

Op naar Maastricht!

Annet Smith

,

Ik stap over een paar uur op de bus en vervolgens op een rechtstreekse trein naar Maastricht voor de conferentie Design4All, de onderwijsvernieuwings en IT conferentie van het CvI. Ik ben er nog steeds niet helemaal uit wat ik dan met mijn blog doe, want ik ga al bloggen op de conferentie weblog en dan is het wel een beetje dubbelop om dat ook nog een keer hier te doen. Ik zag dat Willem ook al besloten had zijn eigen blog even met rust te laten. Toch denk ik ook weer: het staat dan in ieder geval wel op "mijn" plek, en daar heb ik dan de controle over. Ik kijk het daarom even aan, hoe het morgen gaat. Mocht het teveel gedoe zijn, dan publiceer ik alleen op de CvI weblog, dus kijk dan in ieder geval daar.
Ik heb net mijn Eee pc in de koffer gestopt, nou maar hopen dat ik daarop ook het internet aan de praat kan krijgen! Een klein minpuntje vond ik dat het hotel, waar ik overnacht, maar liefst 10 euro per uur (!) vraagt voor het draadloze internet. Voor 24 uur was het trouwens 17 euro (!?), maar evengoed een hoop geld voor iets dat voor mijn gevoel als standaard service geboden zou moeten worden door ieder hotel. Dat het MECC geen draadloze faciliteiten voor de conferentie aanbiedt is mij dan ook een raadsel.
Bookmark and Share
0 Responses to "Op naar Maastricht!"

Een reactie posten