26.3.08

(1) Comments

Presentatie Are you game?

Annet Smith

,

In de laatste ronde van vandaag op de CvI conferentie Design4All heb ik mijn presentatie "Are you game? Games in het (handels) onderwijs" gegeven voor een enthousiast publiek van bijna 40 mensen. Intussen staat de presentatie online (de vragen die erin zitten en waarmee men kleine prijzen kon winnen heb ik bij deze dus verklapt). Er is ook nog een startpagina bij de presentatie over gaming in het onderwijs en die staat hier. Klik daar even door naar de subpagina. Bij deze wil ik nog even Bowie Derwort van Game Basics (de makers van Plaza Challenge)bedanken voor zijn bijdrage en de aardige aanbieding die hij de aanwezigen deed. Doe er allemaal je voordeel mee!
Bookmark and Share
1 Response to "Presentatie Are you game?"
Bowie said :
donderdag, 27 maart, 2008
Hoi Annet,

Nogmaals bedankt voor je hulp! Ik hou je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Groeten,
Bowie

Een reactie posten