Ugame- Ulearn

Annet Smith

,


Morgen en overmorgen bezoek ik een workshop en symposium bij de TU in Delft, met de titel UGame- ULearn. Ik hoop daar interessante zaken te horen rondom gaming in het onderwijs. Ook verwacht ik weer wat meer informatie te verzamelen voor mijn presentatie in Maastricht die ook over gaming in het onderwijs zal gaan. Ik zal proberen er de komende dagen hier verslag van te doen.
Morgen start ik in de middag met een workshop Serious Game Design door Casper Harteveld en Rens vd Bergh, beide van het Kennisinstituut Deltares, dat ik nog niet kende. Dat is ook niet zo vreemd, want "Het instituut richt zich op toegepast onderzoek voor water en ondergrond in deltagebieden en zal zowel bedrijven als overheden in binnen- en buitenland adviseren." Niet een gebied waar ik me veel mee bezighou dus. Maar daarbij zetten ze ook serious games in, dus dan wordt het toch interessant. Morgen (hopelijk) meer!
Bookmark and Share
1 Response to "Ugame- Ulearn"
dinsdag, 04 maart, 2008
We misten je al in Utrecht, hebben jouw Eee PC bewonderd.

Een reactie posten