21.4.08

(1) Comments

Ambassadeurs inspireren

Annet Smith

,

Morgen ben ik door Kennisnet uitgenodigd op het Zadkine in Rotterdam om de 2e groep Ambassadeurs een kort verhaaltje te vertellen over mijn werkzaamheden, om hen wellicht op nieuwe ideeen te brengen. Een heel leuke, maar ook lastige opgave. Ook ga ik nog mijn Gaming presentatie een keer dunnetjes overdoen. Ik heb de presentatie voor het eerste deel hieronder geplaatst. En hopelijk zitten er dan morgen enkele mensen bij die hem dan al gezien hebben!

Bookmark and Share
1 Response to "Ambassadeurs inspireren"
Moniek Verhaaren said :
maandag, 21 april, 2008
Hallo Annet,
Goed verhaal. Vergeet je er niet bij te vertellen dat het de ambassadeurs niet altijd en overal van een leien dakje gaat? Voordat deze groep ambassadeurs gaat denken dat dat in groep 1 wel zo is....
Soms voel ik me een roepende in de woestijn binnen mijn organisatie en ik heb begrepen dat ik daar niet de enige in ben. Maar... dan is er weer een bijeenkomst van de landelijke ambassadeurs en dan kan ik mijn hart weer ophalen aan tips, suggesties, meedenken van mede-ambassadeurs en van uitgenodigde sprekers.
Wens deze groep succes, ook namens mij!

Een reactie posten