Index verdwenen

Annet Smith

Vandaag gebeurde iets geks. Ik wilde net vol trots mijn weblog aan iemand laten zien, krijg ik een blanco pagina. Ik was ineens mijn index.html pagina van de weblog kwijt. Of beter: hij was er nog wel, maar 0 kb groot, met de datum van vandaag, terwijl ik niks heb gedaan aan mijn blog vandaag. Ik post nu een bericht in de hoop dat de index dan opnieuw gepubliceerd wordt en er weer beeld is als je http://www.gadgetsenonderwijs.nl/ intikt. Het gekke is dat de directe url met index.html erachter wel werkt. Het probleem zou bij Blogger kunnen zitten, maar ook bij mijn host Vevida. Het is de eerste keer dat me dit overkomt.
UPDATE: intussen werkt de gewone url ook weer, in een help-topic bij Blogger kwam ik nog iemand tegen met hetzelfde probleem, maar geen echte oplossing. Ik ga nu wel even nadenken over een goeie backup van mijn blog.
Bookmark and Share
0 Responses to "Index verdwenen"

Een reactie posten