21.5.08

(2) Comments

Dreaming of Streaming

Annet Smith

, ,

Vorige week heb ik samen met mijn collega Bernadet Sprenkeling een masterclass streaming video op ons ROC verzorgd. We hadden enkele presentaties rondom streaming video en andere web 2.0 toepassingen en zijn vervolgens ingezoomd op ons lopende Kennisnet project, wat bijna afgerond is (daarover in juni meer).
De presentatie die ik heb gemaakt is voor een groot deel gebaseerd op de presentatie Hapsnapshots van Willem Karssenberg, die hij gaf voor een masterclass voor de Kennisnet projectleden. De basis hiervan was goed, maar ik vond het hoofd van Willem erg prominent in alle screenshots aanwezig, dus heb ik mijn hoofd er overal in geplakt. Daarover had ik al eerder bericht en Willem had zijn reactie ook al gegeven. Hieronder zie je het eindresultaat. Ik heb de presentatie de titel Dreaming of Streaming meegegeven en natuurlijk kan iedereen die dat wil er in het onderwijs gebruik van maken.

Bookmark and Share
2 Responses to "Dreaming of Streaming"
Han said :
woensdag, 21 mei, 2008
Hoi Annet, gave presentatie, helemaal 2depoint. En ik kan weer een aantal Web20 toepassingen bij m'n lijstje voegen.
woensdag, 21 mei, 2008
Je hebt er weer waardevolle zaken aan toegevoegd die ik op mijn beurt kan gebruiken.

Een reactie posten