Geweldige ontdekking: Flauntr!

Annet Smith


Ik kwam in het BBC programma Click (moet ik toch eens op letten wanneer dat wordt uitgezonden) een prachtige site tegen die ik nog niet kende, namelijk Flauntr.com. Op deze site kun je van alles met je foto's doen, teveel om op te noemen eigenlijk. Met 1 klik op de knop kun je er allerlei grappige effecten aan toevoegen, of overlays zoals tijdschrift covers, tekst, kleurstellingen en ga zo maar door. Je kunt je foto's ophalen van je pc, maar ook online van bijvoorbeeld Flickr of Picasa. Vervolgens kun je ze op allerlei manieren delen, bijvoorbeeld via je weblog of fotosite. Het is echt een prachtige en intuitieve fotobewerkingssite en helemaal web 2.0! Zie hieronder mijn 1e creatie, een kwestie van foto laden, klikken op een overlay naar keuze, opslaan en delen. Zo sta ik ook eens op een voorpagina.
Bookmark and Share
1 Response to "Geweldige ontdekking: Flauntr!"
karin said :
vrijdag, 16 mei, 2008
Weer een topsite, leuk! Nog effe en ik ben altijd online voor al die leuke sites.

Een reactie posten