17.5.08

(1) Comments

Tweet tweet!

Annet Smith

,

Het heeft niks te maken met het thema van de volgende boekenweek (= tjielp, tjielp) en ook niet met de Roadrunner (= Beep Beep) maar met Twitter. Ik heb vanmiddag ook maar een Twitter account aangemaakt en ben aan het twitteren geslagen. Meteen had ik al de eerste reacties binnen van Willem Karssenberg en Wilfred Rubens, dus die zitten op deze regenachtige zaterdagmiddag ook achter de pc. Ik zat in eerste instantie met mijn eeepc op schoot, en het twitteren was daarop geen probleem. Ook berichtjes via mijn mobiel versturen verliep vlekkeloos en de Firefox add ons (TwitterFox en TwitterBar) die ik nog installeerde liepen als een zonnetje.
Vervolgens wilde ik even wat bloggen op de eeepc, maar toen ik een foto online wilde bewerken (eerst in Flauntr en toen in Picnik) bleken beide sites toch niet goed te werken in Firefox. Bij Picnik knalde de browser er zelfs helemaal een aantal keren uit toen ik een foto wilde uploaden. Dus op de pc in mijn werkkamer boven heb ik vervolgens maar even Thwirl geinstalleerd, om vooral geen enkele Tweet te hoeven missen.
Of ik het veel ga gebruiken weet ik nog niet. Lijkt me wel leuk voor tijdens conferenties oid, maar ik weet niet of het me zoveel interesseert wat anderen in hun vrije tijd allemaal uitspoken. En wat ik zelf doe is misschien ook helemaal niet zo spannend, dus ik kijk het even een paar weken aan. Tweet!
Bookmark and Share
1 Response to "Tweet tweet!"
maandag, 19 mei, 2008
Ik heb een Mobypicture account genomen, daarmee plaats je per MMS foto's op Twitter maar als je wilt ook op je eigen blog en Flickr. Flickr en Mobypicture geven foto's weer de rest een link naar de foto.

Een reactie posten