23.6.08

(2) Comments

La douce France

Annet Smith


Mijn zomervakantie is vandaag begonnen (iets eerder dan de reguliere schoolvakantie) en morgenochtend reizen we af naar het zuiden. Voor het eerst van mijn leven ga ik Frankrijk ontdekken, waar we, behalve in Parijs, nog niks hebben gezien. De route loopt langs Parijs, de Loire, Limoges en de Languedoc naar de Pyreneen waar we een week zullen blijven. Daarna gaat het in een week weer terug via min of meer dezelfde route. Ik ben al een paar dagen bezig mijn Frans op te krikken met My French Coach en Travel Coach Europe 1 (de leukste van de 2, maar online bijna niks over te vinden) voor op de Nintendo DS, dus je parle me daar wel een stuk in de ronte. Hier zal het even wat stil worden, hoewel ik wel verwacht af en toe online te kunnen zijn op mijn Eee pc, maar voorlopig even drie weken stil hier. Daarna zal ik me weer vollop in de blogosphere storten!
Bookmark and Share
2 Responses to "La douce France"
Anoniem said :
maandag, 23 juni, 2008
Prettige vakantie, bofkont! Ik moet nog ruim 3 weken en volg dan in je voetsporen...dit keer (wij zijn Francofielen) Picardie en Normandie..bij regen (hopelijk) de Provence...mmmm
maandag, 23 juni, 2008
Mooie route! De Pyrenee├źn zijn zo mooi. Let op adelaars aan de Spaanse kant. Fijne vakantie en bonne journee!

Een reactie posten