20.6.08

(4) Comments

Mini laptops vergeleken

Annet Smith

,


Bij PC Magazine hebben ze een handig overzicht gemaakt van een aantal mini laptops naast elkaar, zodat je makkelijker een keuze kan maken op basis van bijvoorbeeld prijs, schermgrootte of geheugen. De modellen zijn de Acer Aspire One, de HP Mininote en de Eee pc types 900 en 700. Het is soms wel een beetje lastig tegen elkaar afwegen, want de HP Mininote is dan wel heel compleet, maar kost ook meer dan het dubbele van een standaard Eee pc. Toch kan het wel handig zijn om eens alles naast elkaar te zien. Alleen jammer dat de MSI Wind , die later deze maand uitkomt, en de wat onbekendere Jisus van Van der Led. Vooral de nieuwste versie van de Jisus (de V2, zie het plaatje) lijkt een heel interessant alternatief voor een Eee pc 900 te zijn en kost slechts €350,-. Hij is er in rood, bruin leer en rose (!) leren uitvoering.
Bookmark and Share
4 Responses to "Mini laptops vergeleken"
Anoniem said :
zaterdag, 21 juni, 2008
Yeah weer een roze mini PC, nou maar hopen dat de staatloterij mij straks gunstig gezind is.
Kaj Rietberg said :
zondag, 22 juni, 2008
Is het ook mogelijk om die kleine pc's aan te sluiten op een tv of een beamer?
Annet said :
zondag, 22 juni, 2008
Jazeker, tenminste als je een kabel hebt voor een standaard vga aansluiting hebt. Ik heb mijn Eee pc op een beamer aangesloten en dat werkt prima. Met een TV zou ik het niet kunnen zeggen, daarvoor heb je misschien een verloopstuk nodig naar scart.
Anoniem said :
maandag, 01 september, 2008
Als je geinteresseerd bent in minilaptops, kijk dan eens op www.minilaptops.nl

Hier staat ook de nieuwe Gigabyte M912 en de Vyenote S41!
De Gigabyte is de tegenspeler van de ASUS en de MSI. De S41 is de kleinste minilaptop met intern DVDRW brander, TV Tuner én GPS hardware!

Dave

Een reactie posten