18.8.08

(3) Comments

I'm in love!

Annet Smith

,


Wat nou iPhone. Ik wil een HTC Touch Diamond als mijn volgende telefoon! Na het zien van dit filmpje ben ik verkocht. Lekker met mijn oude, vertrouwde Windows Mobile erop, zodat ik al mijn oude software gewoon weer kan gebruiken. Natuurlijk ben ik dan niet zo hip (gebruikt men dat woord eigenlijk nog?) als met een iPhone, maar volgens mij is deze ook best trendy. Helaas moet ik nog wachten tot januari voordat ik van mezelf weer een nieuwe telefoon mag uitzoeken...
Bookmark and Share
3 Responses to "I'm in love!"
Anoniem said :
maandag, 18 augustus, 2008
Helemaal eens en ook een voordeel dat je niet aan een provider als TMobile (IPhone) vastzit. Hier al een oudere HTC in huis, tevreden gebruiker. Ook ik moet echter nog tot maart wachten..tsssss
Annet said :
maandag, 18 augustus, 2008
Kan ik vanaf januari dus lekker opscheppen! Al mijn vorige telefoons (de SPV, QTek en MDA Compact III) waren HTC telefoons en ik wil eigenlijk de traditie voortzetten. Het zal trouwens wel T_Mobile worden, heb ik nu ook en bevalt prima!
Annet said :
woensdag, 08 oktober, 2008
Het is al bijna zover. Ik krijg morgen mijn nieuwe HTC Touch Diamond al in huis. Mijn abonnement gaat pas op 5 maart over, maar ik mag er nu al mee spelen.

Een reactie posten