Tikkie terug

Annet Smith


De afgelopen weken heb ik bij mezelf een soort blogmoeheid bespeurd waarvan ik niet precies weet wat ik ermee aanmoet. Ik krijg dagelijks een heleboel informatie over me heen en lees graag wat andere mensen in het onderwijs over het gebruik van ICT schrijven, maar zelf hoef ik eigenlijk niet zo nodig meer. Ik heb na de vakantie nog weinig behoefte gevoeld om er weer mee aan de slag te gaan en merk dat ik liever even twitter dan dat ik weer een bericht op mijn blog zet. Er zijn al zoveel anderen die het beter kunnen denk ik dan.

Ook prive is er een en ander gaande in mijn leven. Zo zijn we op zoek naar een nieuw huis in misschien een andere plaats en gaat mijn functie op het ROC dit schooljaar behoorlijk veranderen, waardoor eigenlijk niets meer zeker is. Dat brengt met zich mee dat mijn hoofd er niet naar staat om weer hier iets neer te zetten. Ik ga dan ook de komende maanden een tikkie terug hier. Ik blijf wel iedereen volgen en zal ook blijven reageren op andere blogs, maar verder zal ik me even beperken tot Twitter in de avonduren en het weekend. En wie weet raak ik over een tijdje weer zo geinspireerd dat ik spontaan de blogpen weer ter hand neem. Voor nu wil ik iedereen die me de afgelopen jaren heeft gevolgd bedanken voor alle reacties en lieve woorden en kom ik velen van jullie ongetwijfeld in het land IRL wel weer tegen.
Bookmark and Share
12 Responses to "Tikkie terug"
Anoniem said :
maandag, 01 september, 2008
Vanaf mijn werkplek (foei) even een snelle recatie, jammer maar zeer begrijpelijk. Ga je Gadgets missen en weet zeker dat we dan al Twitterend Tweeten.....zie je snel (ook ik heb dan wel nieuwtjes)
Jan Jacobs said :
maandag, 01 september, 2008
Annet,
Er is een brede (voorspelde) blogmoeheid. Zowel vanuit sommige bloggers zelf, maar ook vanuit de lurkers. Bloogers hebben veel mensen op het (RSS) spoor gezet van informatieve bronnen en kunnen vaak daarmee volstaan. Je eigen ervaring als gebruiker met bepaalde gadgets of toolszijn op zich interssant maar zouden met die van veel anderen pas impact maken. Jammer, dat je het wat rustiger aan gaat doen, maar begrijpelijk. Succes!
Pierre said :
maandag, 01 september, 2008
Zolang bloggen geen betaalde baan is doe je het uiteindelijk voor jezelf. Dus is het ook aan jou om frequentie, inhoud, vorm e.d. te bepalen.
Je feed blijft gewoon lekker in Google Reader staan. No worries, die andere dingen zijn ook veel belangrijker. Sterkte!
Florina said :
maandag, 01 september, 2008
Annet,
Ik sluit me aan bij Pierre: houd het vrijblijvend en ook ik laat je lekker staan in Google Reader.
Ik wens je wijsheid om de juiste keuzes te maken, de komende tijd. En ik bedank je voor je informatieve, prikkelende, leuke en spontane stukjes!
Frank Biesta said :
maandag, 01 september, 2008
Annet,

Bedankt voor je inspirerende posts en sterkte met alle veranderingen.

Frank
Annet said :
maandag, 01 september, 2008
Bedankt allemaal voor de lieve reacties. Ik zit niet in de put ofzo, maar het feit dat er zo gereageerd wordt doet toch wel heel goed!
dinsdag, 02 september, 2008
Hé Annet,
Kom ik er nog een beetje verlaat achteraan. Ik schrik toch wel een beetje van je bericht. Tegelijk is het ook heel herkenbaar, vooral die onzekerheid t.g.v. de veranderingen in de organisatie van ons boeiende werkveld. En hoe je daartussen soms heel verloren rond kunt lopen. Ik hoop dat het je lukt hier uit te komen en opnieuw inspiratie te vinden. En je stukjes zal ik gaan missen!
Ger Roelen said :
woensdag, 10 september, 2008
Hoi Annet, ik was (ben) zo'n volger. Jammer dat je het rustiger aan gaat doen, maar veel plezier met je andere activiteiten.

Ger
Ivo Wouters said :
vrijdag, 12 september, 2008
Beste annet, met veel plezier heb ik je gevolgd. Zoveel kunnen uitwisselen met de wereld is goed. Het gaat voorbij aan vrijblijvend, je hebt je doel gesteld om ons te laten meedelen in nieuwigheidjes... Las in de Indruk dat je alweer een nieuwe uitdaging hebt in novatube. Van bloggen naar video, een mooie stap en succes met het maken van een succes daarvan.
Engel said :
donderdag, 18 september, 2008
Hoi Annet, wat is dit nou? rustiger aan doen op je blog? je bent een voorbeeld, elke keer als ik denk? ik weet niets meer te kijken, dan ga ik naar jou gadgets en doe nieuwe ideeen op, je bent als het ware mijn inspiratiebron, dankzij jou weet ik op mijn leeftijd nog zo veel van het hele gedoe op internet, dankzij jou kan ik heerlijk meekomen, zit ik met een vraag of probleem of weet ik het niet meer precies dan ben jij er.
tja???? ik weet het niet, blog moe? weet je wat, zet af en toe maar een berichtje op je blog als je denkt? dat kan ik er wel op zetten, dan zal je zien dat het vaker gebeurt dan je denkt.
en heb ik toch weer dingen om over te verbazen.
tot gauw en groetjes van je leerling voor zijn leermeester

Engel.
Han said :
woensdag, 24 september, 2008
Hallo Annet, ook ik was een volger en ben een liefhebber van allerlei nieuwe zaken. Wel jammer, maar ook begrijpelijk dat je een beetje gaat minderen, zeker als je ander zaken aan je hoofd hebt. Maar we zien elkaar regelmatig dus de nieuwtjes kunnen dan ook nog worden uitgewisseld. Ik ben nog steeds heftig van plan ook zo'n netbook aan te schaffen. Ik aarzel allen nog tussen de Asus en de MSI 10'. Hier nog enkele links waar ik tegenaan liep:
http://www.mobilecowboys.nl/mobilerumours/8166/fromfeed
http://www.t-mobileg1.com/g1-announcement.aspx
http://www.instinctthephone.com/
Vooral de laatste is geweldig ook als PR-stunt.
Bert Plaat said :
dinsdag, 07 oktober, 2008
Hallo Annet

Dacht aan je tijdens overleg afgelopen donderdag bij het Ontwikkelcentrum. Ons groene auteursteam is bezig met een game 'Natuurbeheer'. We hebben een deskundige resonant nodig. Dat ben jij volgens ingewijden. Volgens mij leuk om te doen voor je. En niet eerder bloggen als je denkt; 'Goh, wat heb ik zin in een blogje, zo'n lekker klein pittig stukje'

Groet
Bert Plaat

Een reactie posten