19.11.08

(2) Comments

2 Mini projectoren vergeleken

Annet Smith

,


Op het blog van Laptop magazine kwam ik een aardige vergelijking tegen van 2 mini projectoren. Er zit een filmpje bij waarin de 3M MPro 110 en de Dell M109S worden getoond en de beelden die ze op de muur projecteren. De Dell komt er duidelijk beter vanaf en deze geeft een heel behoorlijk beeld. Wel is het nodig om in een browser horizontaal te scrollen, wat best irritant kan zijn. De 3M vervormt het beeld licht, en de kleuren zijn ook niet mooi. De resolutie van de 3M is dan ook lager (640 X 480) dan die van de Dell (858 x 600).
Qua prijs en omvang verschillen de beide apparaatjes nogal van elkaar. De Dell is duurder (475 euro) dan de 3M (287 euro), maar is ook veel groter zoals je op het plaatje kan zien. Toch zou ik denk ik voor de Dell kiezen, omdat het beeld er gewoon veel beter uitziet. Wel jammer dat hij niet in je binnenzak past. Op dit moment vind ik de prijzen echter nog te hoog en de kwaliteit nog te laag om te overwegen een dergelijk apparaat aan te schaffen. Maar het is ongetwijfeld een kwestie van tijd voordat deze projectoren zich kunnen meten met de grote jongens.
Bookmark and Share
2 Responses to "2 Mini projectoren vergeleken"
woensdag, 19 november, 2008
Tegen de tijd dat ze betaalbaar en kwalitatief goed zijn heeft iedereen vast een smartphone of mini laptop gaat je preso direct naar alle devices. geen beamers meer nodig.
Annet said :
woensdag, 19 november, 2008
Daar zou je best wel eens gelijk in kunnen hebben!

Een reactie posten