26.11.08

(5) Comments

Nieuw: Raarste gadget van de week

Annet Smith

,

Om de vaart hier er een beetje in te houden vond ik het tijd worden voor een vast, wekelijks terugkerend onderwerp. Geinspireerd door Karin Winters, die eerst haar TGIF en nu Woensdag gehaktdag stukjes schrijft, ga ik me richten op gadgets (what else?). En zo is vanochtend toen ik voor me uit zat te staren in de bus de nieuwe rubriek "raarste gadget van de week" geboren.
Ik kom op de verschillende gadgetsites die ik volg regelmatig zaken tegen waarvan ik me afvraag wie die in hemelsnaam heeft verzonnen of waar je dat voor zou kunnen gebruiken. De uitdaging leg ik neer bij mijn lezers om voor de gadget een toepassing in het onderwijs te verzinnen en dit via commentaar te delen. Zo houden we de titel van dit blog ook nog een beetje in het achterhoofd.
Goed, als eerste genomineerde voor deze week wil ik dit verkeersbord voor op je bureau naar voren schuiven. Je kan het mannetje zelf in allerlei posities zetten. Wat je eraan hebt? Geen idee, en daarom is dit een goede kandidaat als raarste gadget van de week. Zie je mogelijkheden voor het onderwijs? Ik lees ze graag!
Bookmark and Share
5 Responses to "Nieuw: Raarste gadget van de week"
Remko Boers said :
woensdag, 26 november, 2008
Leuk idee, zo'n terugkerende rubriek. Ik ben benieuwd waar je allemaal mee komt. Hieronder mijn suggesties:

Tekenen van verschillende lichaamshoudingen.

Uitbeelden van sporten.

Bij iedere leerling een op tafel. Als het mannetje zijn arm opsteekt, heeft die leerling een vraag.
Annet said :
woensdag, 26 november, 2008
Ok, goeie start! Wie biedt er nog meer?
Anoniem said :
donderdag, 27 november, 2008
Je kunt het gebruiken in de tekenles lijkt me, verhoudingen hoofd, armen en benen om beweging te tekenen
Anoniem said :
donderdag, 27 november, 2008
Nog een, want zie dat ik dubbel met Remko. Video animatie maken?
donderdag, 27 november, 2008
Doordenkend op de reactie van Remko: als het poppetje rechtop zit: interessant verhaal van de docent; in elkaar gedoken: oninteressant

Een reactie posten