17.12.08

(1) Comments

EduExchange 2008 terugblik

Annet Smith

,


Net als enkele andere edubloggers, bezocht ik vandaag de EduExchange in Nieuwegein. Goede locatie, goede lunch, gratis (!) wifi (heel goed geregeld) en een gemengd bezoekersgezelschap uit alle soorten van onderwijs en wat daaromheen hangt. (sorry Karin)
Vorig jaar had ik niet echt veel kunnen halen, maar deze keer heb ik het geluk gehad enkele interessante sessies te mogen bezoeken. Ik heb bij elke sessie zitten twitteren (excuses voor de #edux2008 spam voor die mensen die het niet kon boeien) en wil daarom ook verwijzen naar search.twitter.com waar je, na zoeken op #edux2008 alle tweets kan terugvinden. Want de twitteraars waren aardig vertegenwoordigd. In de voorlaatste sessie zelfs zo goed dat we wat teveel over hetzelfde gingen melden, waarna ik maar gestopt ben.
Ik wil aan iedere sessie een aparte post wijden, dus stay tuned voor meer nieuws vanavond!
Bookmark and Share
1 Response to "EduExchange 2008 terugblik"
Anoniem said :
donderdag, 18 december, 2008
excuses aanvaard :-) enne over de toiletten twitteren doen we vaker vind Wilfred met de Twitterfoutain leuk :-)

Een reactie posten