17.1.09

(8) Comments

Blog overgezet

Annet Smith

Vandaag heb ik de stoute schoenen aangetrokken en (met een beetje hulp) mijn blogadres achter de schermen laten verwijzen naar Blogger zelf. Ik heb de hosting dus weer teruggedaan naar Blogger, in de veronderstelling dat ik daardoor meer opties zal hebben om mijn blog te bewerken. Daar moet ik nog helemaal induiken, maar dat is van later zorg.
Dit is de eerste post die, als het goed is, niet op mijn eigen gehoste plek, maar alleen bij Blogger terug te vinden zal zijn. Het kan zijn dat het enkele dagen (!) duurt voordat de site weer goed zichtbaar is voor iedereen, ik hoop dat dit sneller zal gaan. De rss-feed blijft onveranderd!
UPDATE: ik heb ook meteen het thema en de indeling aangepast. Ben heel benieuwd naar de reacties!
Bookmark and Share
8 Responses to "Blog overgezet"
zaterdag, 17 januari, 2009
Nou.. ik trof 'm gewoon zoals altijd in mijn RSS reader.. Dus het klopt wat je zegt, dat werkt gewoon nog.
Annet said :
zaterdag, 17 januari, 2009
Ik ben aardig content met de nieuwe look, maar ben druk met widgets bekijken die ik kan toevoegen. Ook wil ik nog die schroevedraaier en sleutel weghebben onder iedere widget. Iemand een idee?
Anoniem said :
zondag, 18 januari, 2009
Annet,

Die 'werktuigen' zie je omdat je bent ingelogd op je Blogger-account. Eenmaal uitgelogd ga je dat niet meer zien onder je widgets als je naar je blog gaat.
Je mag echter niet overdrijven met widgets, anders laad je pagina traag in. Zelf ondervonden (en er dus weer enkele verwijderd; http://svc-aa.blogspot.com). Succes !
Frank Biesta said :
zondag, 18 januari, 2009
Hi Annet,

Ziet er fraai uit - hoewel ik je vorige ook niet slecht vond. Ik zie die edit-werktuigen overigens ook, ook al ben ik niet ingelogd om jouw site te editen... Hmm - zal eens kijken of ik ergens iets vind.

Bye, Frank
Anoniem said :
zondag, 18 januari, 2009
Ik mis wel een mooie banner, mail mij de maten voor de blogger banner even...wil er dan wel een voor je maken, vind ik leuk
Annet said :
zondag, 18 januari, 2009
Ik heb geprobeerd me in te houden wat de widgets betreft en vind het zo wel even genoeg. De pagina is er nog niet echt traag van geworden vind ik.
Helaas is het niet zo dat de schroevendraaier en sleutel symbooltjes verdwijnen als ik niet langer ingelogd ben op mijn Blogger account, dus ik hoop dat iemand er iets over kan vinden. Heb het ook al op Twitter de wereld ingeslingerd, maar krijg geen reacties vooralsnog.
Dat aanbod voor die banner sla ik natuurlijk niet af, Karin, dus ik zal speuren naar de juiste afmetingen!
zondag, 18 januari, 2009
Is er ergens documentatie over wat je gedan hebt?
Wat me verbaast namelijk is dat de url gewoon gadgetsenonderwijs blijft en dat het geen blogger adres wordt. Dat is wel heel mooi!
zondag, 18 januari, 2009
Hé Annet,

Ziet er mooi uit! En nu nog die banner van Karin erbij, dan is het helemaal top. Die schroevedraaier en sleutel zie je inderdaad alleen als je schrijfrechten hebt op een blog en je bent ingelogd. Log maar eens uit en bekijk dan je blog alsof je een gewone bezoeker bent: weg schroevedraaier. Volgens mij maakt Frank een grapje, óf je hebt hem ooit schrijfrechten gegeven...

Een reactie posten