27.1.09

(1) Comments

Even poken?

Annet Smith

, ,


De komende dagen heb je kans dat je me ergens tegen het lijf loopt en als je een poken hebt wil ik zeker even pokens swaffelen. Een klein overzichtje van de gelegenheden die ik de rest van deze week heb gepland.

Woensdagmiddag ben ik uitgenodigd op ROC Tilburg om daar een presentatie te houden over gaming in het onderwijs. Ik ga weer proberen er een vrolijke boel van te maken en heb intussen 60 roltongen aangeschaft om mensen aan het toeteren te krijgen.

Donderdagochtend is er een bijeenkomst van de mbo Kennisnetambassadeurs in Utrecht. We gaan die dag o.a. aan een opdracht werken waarbij gefilmd moet worden op de NOT, dus ben benieuwd wat dat oplevert.

Donderdagmiddag sta ik in het mbo gedeelte van de Kennisnet stand op de NOT. Kom dus even langs om een praatje te maken, dan kan ik mijn openingsvragen en elevator pitch van de beursflirtcursus op je uitproberen.

Donderdagavond ben ik te vinden bij de TeachMeet in Media Plaza en hoop daar veel inspirerende mensen te spreken en te poken.

Vrijdag zal ik de hele dag over de NOT beursvloer slenteren met mijn collega Bernadet en dan gaan we met name rondkijken voor rekenprogramma's voor het mbo. En misschien ook nog wat pennen, tassen en paraplu's scoren. :-)

Mocht je me aan het eind van die vrijdag verdwaasd voor me uit zien kijken, dan weet je waar het door komt. Ik heb me dan een slag in de rondte genetwerkt!
Bookmark and Share
1 Response to "Even poken?"
Anoniem said :
dinsdag, 27 januari, 2009
Nog even en wij zien elkaar vaker dan onze collegae ons zien :-)

Een reactie posten