Mijn eigen Poken

Annet Smith

,Vandaag had ik ineens een hele groep mensen in de woonkamer staan en dat allemaal voor de Poken. Jilles (@jillesdotcom) en Petra (@slijterijmeisje) stonden samen met de zoons van Jilles op de stoep om mij persoonlijk mijn poken te overhandigen. Daarnaast kwam ook Roos (@malphas86) langs om er een aan te schaffen. Het was erg leuk om mensen die ik alleen via Twitter ken nu eens in levende lijve te ontmoeten. En het was ineens even heel druk!

Maar het ging allemaal om de Poken. In mijn vorige berichten heb ik het al uitgelegd, dus dat doe ik niet opnieuw. Wel even een fotootje van mijn exemplaar en een indruk van mijn profiel dat je dus te zien krijgt als iemand met mij heeft gelinkt via een eigen Poken. Het was heel simpel. Poken in de pc, html-pagina opstarten en je gaat naar de DoYouPoken.com site. Daar maak je een account aan en vul je je gegevens in. Vervolgens geef je nog aan bij welke sociale netwerken je bekend bent (bij mij LinkedIn en Hyves) en een foto erbij. En klaar is Kees! Nu hopen dat dit verder aanslaat in Nederland zodat ik ook daadwerkelijk met anderen kan linken. Op de TeachMeet na de NOT ga ik in ieder geval enkele andere poken bezitters ontmoeten.
Bookmark and Share
4 Responses to "Mijn eigen Poken"
woensdag, 07 januari, 2009
Veel plezier met je panda en je kunt met @siavogel poken daar. Die heeft vandaag er één van mij gekregen.
Mensen die trouwens zelf een heel doosje willen kopen op www.doyoupoken.com kunnen met de promo code 10% korting krijgen: P9PHLJJP8WO8L88FPPZA
maandag, 12 januari, 2009
Twitter is nu ook toegevoegd als sociaal netwerk bij DoyouPoken ...
Poken said :
dinsdag, 03 maart, 2009
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem said :
woensdag, 25 maart, 2009
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

Een reactie posten