17.1.09

(1) Comments

Raarste gadget van de week: Monkey usb handwarmers

Annet Smith

,


Elke week blader ik vaak met stijgende verbazing door de gadgetblogs, want de fantasie van gadgetdesigners is onuitputtelijk en levert dankbare onderwerpen voor deze rubriek op. Vooral op usb gebied valt er veel raars te vinden en zo kwam ik deze usb handwarmers tegen in de vorm van apenhoofdjes.
Nou heb ik zelf best vaak last van koude handen als ik een tijdje achter de pc heb zitten werken, maar ik geloof niet dat ik zo ver zou gaan om een dergelijke merkwaardige uitvinding om mijn handen heen te doen. Ev en eenbakje warme koffie of thee vasthouden wil dan vaak ook goed werken.
Bookmark and Share
1 Response to "Raarste gadget van de week: Monkey usb handwarmers"
Anoniem said :
zondag, 18 januari, 2009
Die zijn handig als ik in de nieuwe Cabrio onderweg even wil Twitteren :-)

Een reactie posten