10.1.09

(0) Comments

Raarste gadget van de week: Origami Sticky Notes

Annet Smith

,


Bij Nerd Approved stond een overzicht van de voor hen raarste gadgets van 2008 en daar zat heel veel geschikts voor deze rubriek tussen. Ik heb er eentje gekozen die wellicht nog in het onderwijs een plekje zou kunnen vinden (want de Humping Bunnies vond ik wat te ver gaan), namelijk de Origami Sticky Notes. Ik gebruik ze ook wel eens, geeltjes noemen wij ze. Handig als je even iets moet noteren of onthouden. Leuk bij deze variant is dat er instructies opstaan om ze tot een figuurtje om te vouwen. Elk blaadje is weer anders, dus je kan een aardige verzameling knutselen. Vooral goed voor als je je verveelt denk ik, want enig educatief nut zie ik er zo 1-2-3 niet in. Iemand anders misschien?
Bookmark and Share
0 Responses to "Raarste gadget van de week: Origami Sticky Notes"

Een reactie posten