10.1.09

(2) Comments

Scribefire plugin test

Annet Smith

Ik heb in het verleden op de Eee pc al eens de Firefox plugin Scribefire geïnstalleerd om mee te bloggen, maar vond toen het scherm er te klein voor en kreeg ook plaatjes niet goed geüpload. Nu ik een 10" scherm heb op de Medion wil ik het weer een kans geven en dit is het eerste bericht vanuit Scribefire. Ik zet er even een plaatje bij om het uploaden te testen en kijk dan eens naar het resultaat. Heeft er iemand ervaring met Scribefire en misschien tips?
Bookmark and Share
2 Responses to "Scribefire plugin test"
Anoniem said :
zondag, 11 januari, 2009
mijn eerste ervaringen zijn prettig, snel bloggen zonder een extra applicatie te hoeven starten. Plaatjes uploaden doe ik door api aan te vinken ipv ftp. Snel en makkelijk. Werkt ook in Flock, maar dat is weer overbodig.
Wytze Koopal said :
vrijdag, 16 januari, 2009
Ik gebruik ScribeFire al minstens een jaar. Naar volle tevredenheid! Wat vooral handig is dat je snel naar verschillende weblogs kunt publiceren, dat je drafts kunt opslaan, kunt taggen etc. Heel compleet dus! Ook handig: je hoeft maar eenmalig je inloggegevens in te geven (helemaal veilig zal het niet zijn, maar dus wel handig).

Een reactie posten