CTL 2Go PC

Annet Smith

, ,


Bij Liliputing las ik een uitgebreide review van een nieuwe speler in de  mini-notebook categorie, de CTL 2Go. Deze pc is gebaseerd op de Classmate, maar heeft als toevoeging dat het scherm omgeklapt kan worden en er dus een tablet pc van gemaakt wordt. En die zijn er nog niet zoveel voor onder de $500,-.

Het apparaat is speciaal voor kinderen ontwikkeld en kan tegen een stootje. Ook heeft het een handvat om hem makkelijk mee te nemen. Bij Liliputing wordt de pc met een stuk Fisher Price speelgoed vergeleken. Toch is de functionaliteit van een tablet voor dit bedrag wellicht reden voor mensen buiten de doelgroep om hem ook aan te schaffen.

De review gaat in op de software, de specificaties, het gebruiksgemak en nog veel meer zaken die ik hier niet allemaal ga noemen. Het eindoordeel is verdeeld. Het apparaat is prima geschikt voor de doelgroep (kinderen), maar door het ontbreken van de Windows XP tablet software en een klein toetsenbord is het minder geschikt voor volwassenen die meer van een tablet eisen.

Liliputing: "If you’re looking for a netbook for a grade schooler, particularly one who has an artistic side, I would wholeheartedly recommend a CTL 2Go PC convertible tablet. And if you don’t expect to use the keyboard as much as the touchscreen, you might be happy with this computer as well. But if, like me, you find that your workflow requires a comfortable, nearly full-sized keyboard you might want to hold out for another tablet, or opt for a non-convertible netbook".
Bookmark and Share
0 Responses to "CTL 2Go PC"

Een reactie posten