17.2.09

(0) Comments

TeachMeet IPON

Annet Smith

,

De eerste TeachMeet tijdens de NOT vond ik zo'n leuke ervaring, dat ik me meteen weer voor de tweede heb ingeschreven toen dat kon. Op 8 april tijdens de IPON zal 's avonds de 2e TeachMeet plaatsvinden. Ik vond het nu wel tijd worden om ook maar eens wat te vertellen en nou sta ik zelfs bovenaan de lijst met presentatoren. De schrik sloeg me even om het hart toen ik vanavond via Twitter hoorde dat het allemaal in het grote theater op de beursvloer gaat plaatsvinden! Daar kan toch wel een paar honderd man in. En daar moet ik dan even voor gaan staan? Maar ik heb me vermand en ga de uitdaging aan! Maar die paar honderd man zijn er nog niet. Dus geef je op voor de TeachMeet tijdens de IPON 2009 op de wiki. Want als er "maar" 100 man komt ziet dat er zo zielig uit in die grote ruimte. En wie wil er nou geen inspirerende mensen ontmoeten en evenzo inspirerende verhalen aanhoren over onderwijs en ict? En natuurlijk zou het ook heel fijn zijn als er nog wat sponsoren opstonden voor wat hapjes en drankjes, of om prijzen beschikbaar te stellen voor de verloting waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat. Doen hoor!
Bookmark and Share
0 Responses to "TeachMeet IPON"

Een reactie posten