Ondernemerstips in beeld

Annet Smith

,Na aardig wat bloed, zweet en tranen, hebben we afgelopen weekend de laatste films weten te uploaden die in het kader van ons streaming media project van Kennisnet zijn gemaakt. Voor Nova Ondernemershuis, een aparte afdeling van ons ROC die zich erop richt onze cursisten in aanraking te laten komen met alle aspecten van het ondernemerschap, heeft samen met externe partners 8 films gemaakt.
4 films laten cursisten zien die aan verschillende ondernemers vragen stellen over hoe het hen is vergaan. De andere 4 films gaan in op met welke instanties je als startende ondernemer te maken krijgt, te weten de bank, de accountant, de verzekeraar en de makelaar. Ook hier stellen cursisten de vragen en worden er waardevolle tips gegeven. Aan het eind wordt nog om een gouden tip gevraagd.
Wil je de films zien? Dan zijn hier de links:

4 films bij ondernemers
4 films bij instanties

Op de projectpagina bij Kennisnet zullen de films ook worden gelinkt, met de bijbehorende lesbrieven. Let wel, de films staan nu op een tijdelijke plek omdat ze voor de deadline moesten worden gepubliceerd. Uiteindelijk komen ze op de  site van Nova Ondernemershuis, die nog in de maak is.

Bookmark and Share
0 Responses to "Ondernemerstips in beeld"

Een reactie posten