28.3.09

(1) Comments

Raarste gadget van de week: usb sigaret

Annet Smith

,

De laatste weken kwam ik op meerdere manieren in aanraking met roken. Zo rookt mijn vriend, een collega klaagde dat hij eigenlijk wel weer wilde stoppen en een folder bij mijn fysiotherapeut kopte met "stoppen met roken in 1 dag". Verder is het nog steeds niet duidelijk of die electronische sigaretten zoals de Super Smoker misschien wel verboden gaan worden in Nederland. En toen kwam ik ook nog deze usb sigaret van Thanko tegen die ik wel weer erg raar vind, maar die er misschien wel voor kan zorgen dat je stopt met deze slechte gewoonte. En al kan het zo zijn dat rokers gezellige mensen zijn, die (noodgedwongen) veel netwerken als ze weer naar buiten worden verbannen om hun behoeftes te bevredigen, het is gezonder (ook voor de niet-rokende medemens zoals ik) om te stoppen. En misschien kan deze usb sigaret daar dan bij helpen. Maar hij is natuurlijk wel raar.


Bookmark and Share
1 Response to "Raarste gadget van de week: usb sigaret"
dinsdag, 19 februari, 2013
Deze sigaretten of e-sigaretten worden door een hoop mensen gezien als de toekomst van het roken. Het wordt gezien als de digitale televisie t.o.v. het oude annaloog. Of dit een goede manier is om te stoppen weet ik niet want ook deze sigaretten kunnen nicotine bevatten. Wel kan het een handig hulpmiddel zijn. Belangrjkere reden waarvoor rokers voor dit product zullen gaan kiezen is denk ik het financiele plaatje. De kosten bedragen een fractie van de kosten van het gewonen roken. Ik zag ze op www.smokersclub.nl al voor zo een 4 euro

Een reactie posten