21.4.09

(0) Comments

2 dagen op pad

Annet Smith

De komende 2 dagen ben ik weer aan het netwerken en leren. Morgen zal dat zijn in Nieuwegein bij SamSam, een dag rondom Sharepoint in het onderwijs. Vanuit het Nova College zal er iets worden verteld over onze ervaringen met Sharepoint en de integratie met Office 2007. Zelf ga ik in ieder geval bij andere scholen horen wat hun ervaringen zijn en hoe ze Sharepoint toepassen in hun onderwijs.


Donderdag is er UGame-ULearn in Delft, waaraan ik ook vorig jaar een bezoek mocht brengen. Toen lag het accent sterk op gaming in het onderwijs, maar dit jaar is marketing, nieuwe media en mediawijsheid het onderwerp. Ik hoop veel nieuwe zaken te horen over deze onderwerpen en dan met name over mediawijsheid dat voor mijn gevoel nog steeds te weinig bekend is bij docenten en niet voldoende wordt uitgewerkt in het onderwijs.


Ik vind het bijzonder leuk als ik in contact kan komen met mensen die willen kennismaken of poken, dus aarzel niet om me aan te schieten de komende dagen!
Bookmark and Share
0 Responses to "2 dagen op pad"

Een reactie posten