Ambassadeurs, Ipon, Promz en TeachMeet

Morgen is het dan zover. Ik ga weer eens naar Utrecht om een aantal interessante bijeenkomsten bij te wonen. Allereerst zit ik met alle MBO ambassadeurs van Kennisnet bij elkaar om weer bij te praten, mededelingen van Kennisnet aan te horen en de collega's aan het twitteren te krijgen. Want het plan is om alle ambassadeurs tijdens de Ipon, waar we de middag doorbrengen, via Twitter verslag te laten doen van de workshops die ze bijwonen. Hiervoor heb ik een Tweetchannel aangemaakt en ik ben heel benieuwd hoe men het zal vinden. Er zitten al wel enkele twitteraars tussen, maar daar kunnen er nog veel meer bij! Zelf zal ik in ieder geval mijn best doen om impressies en plaatjes te twitteren.

Tijdens de middag op de Ipon sta ik ingeschreven voor 2 workshops die ik zal proberen te bezoeken en verder hoop ik op de beursvloer nog interessante nieuwe gadgets te vinden. Er is op dezelfde dag ook nog een beurs voor promotieartikelen in de Jaarbeurs, Promz, en daarvoor heb ik me even gratis aangemeld, want ook daar zijn volop gadgets te vinden. Zo kun je er bijvoorbeeld een Promo-poken kopen voor een tientje. Ik weet alleen niet of mijn drukke agenda morgen dit allemaal toelaat.

Als afsluiting van de dag ga ik bij de 2e TeachMeet iets vertellen over de ervaringen die we op school hebben opgedaan met games in het onderwijs. De twee projecten (zie hier en hier) die we hebben gedaan leverden veel stof tot nadenken en dat wil ik graag delen. Ik heb een hele verzameling links klaargezet in de Firefox browser via de Scrapbook plugin (erg handige tool!) en ook als er geen internet mocht zijn kan ik nog wel wat laten zien. Als het goed is wordt alles ook opgenomen (en misschien wel live gestreamd) dus het is altijd wel terug te zien via de TeachMeet wiki. Ik heb er zin in!
Bookmark and Share
0 Responses to "Ambassadeurs, Ipon, Promz en TeachMeet"

Een reactie posten