15.4.09

(2) Comments

Posten naar Blogger uitgebreid

Annet Smith

Het is nu ook mogelijk om op je Blogger weblog iets te posten via sms/mms of e-mail en daarom verstuur ik dit bericht vanuit Outlook om te kijken hoe het eruit komt te zien. Voor de zekerheid zet ik er ook nog even een plaatje bij en kijk dan wat het wordt. In ieder geval een handige uitbreiding, hoewel ik toch nog steeds het liefst blog via de Scribefire plugin in Firefox.

emailontslag.jpg

Disclaimer
Aan dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend. Dit elektronisch bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde.
Als u dit bericht per abuis hebt ontvangen, wordt u verzocht het te vernietigen en de afzender te informeren.
Wij adviseren u om bij twijfel over de juistheid of de volledigheid van dit bericht contact op te nemen met afzender.

UPDATE: zoals je ziet is het gelukt om via de mail iets te posten, maar wat ik niet zie is het plaatje. En waar ik ook geen rekening mee had gehouden is de disclaimer die vanaf mijn werk e-mail automatisch meegeplaatst wordt. Daarom voor de volgende keer maar mijn Gmail gebruiken hiervoor denk ik.

Bookmark and Share
2 Responses to "Posten naar Blogger uitgebreid"
woensdag, 15 april, 2009
Maar Annet, wat bedoel je met "nu"?
Ik doe dit namelijk al jaren als het nodig is!
Annet said :
woensdag, 15 april, 2009
Ik zag de icoontjes voor het mms- en mailen voor het eerst staan in de Dashboard van Blogger. Het viel me op na een tweet van Patricia Donaghy (http://twitter.com/pdonaghy/status/1524235755) die het deed overkomen als iets nieuws. En in het Blogger teamblog staat "Our new mobile service supports SMS, MMS, and email posting, so there are plenty of options for 'mobilizing' your blog." Dus dacht dat het nieuw was.

Een reactie posten