10.4.09

(1) Comments

Raarste gadget van de week en bekroonde gadgets van Promz

Annet Smith

, ,

De Promz beurs die ik niet heb kunnen bezoeken in de jaarbeurs afgelopen week leverde een aantal winnaars op het gebied van promotionele gadgets op. Zie hier een overzicht van de vakjury (met dank aan Karin Winters voor de tip!). En meteen zit daarbij ook een aardige voor de raarste gadget van de week, namelijk de Flashy flessendop.

"De dop knippert op de beat van de muziek en voorkomt meteen dat er iets ongewensts in de fles belandt. Een nieuw en functioneel give away, dat absoluut in de smaak zal vallen bij jonge uitgaanstijgers!"

Wat ik zelf wel een hele handige vind in het rijtje is de usb-batterij, die je eenvoudig via de usb poort kan opladen. Ook goed voor het milieu. In de groene categorie stond hij overigens niet, maar daar vondik wel de  HYmini, een oplaadapparaatje voor alle 5V apparaten dat kan werken op wind of zon, een usb-poort heeft en een optionele handcrank voor als wind en zon even niet te vinden zijn.
K
lik bovenaan ook nog even door naar de promo-poken. Jilles Groenendijk liet me de primeur hiervan woensdag zien. Een poken waar de kinderlijke uitstraling waar sommigen over vielen bij is verdwenen en waarop je je eigen bedrijfs (of school?)logo kan laten afbeelden.

Bookmark and Share
1 Response to "Raarste gadget van de week en bekroonde gadgets van Promz"
Anoniem said :
vrijdag, 10 april, 2009
Die flessendop is heel irritant, de Bavariaplu handig, ik vond de e-recorder trouwens ook grappig. Maar de Hymini is kek, je kunt er verbindingen voor op je fiets en aan je arm bijkopen. Wel wat prijzig 52,50 maar bespaart wel stroom. Je ziet ik was er wel en de tas met zooi staat nog vol.

Een reactie posten