Raarste gadget van de week: laser schaar

Annet Smith

,

Voor deze week heb ik een gadget gekozen die volgens mij best wel handig is. Een schaar waarin een lazer is ingebouwd die een lijn projecteert op wat je wil knippen. Nooit meer scheve stukken papier of stof dus. Hij is te koop via ThinkGeek en kost slechts $15.99. Toch helemaal niet gek voor bijvoorbeeld vakken waarbij veel geknipt moet worden zoals textiele werkvormen, handenarbeid, mode ontwerp of iets dergelijks. Of je er nou je haar mee moet laten knippen zoals op de productpagina wordt gesuggereerd betwijfel ik wel...

Bookmark and Share
4 Responses to "Raarste gadget van de week: laser schaar"
zaterdag, 04 april, 2009
Er zal vast wel over nagedacht zijn, maar is de geprojecteerde lijn onafhankelijk van de stand van de schaar? M.a.w. als ik scheef begin te knippen, gaat dan de lijn ook niet meebewegen (ik houd immer de schaar al scheef, zodat ik nog steeds denk recht te knippen?
Frank Biesta said :
zaterdag, 04 april, 2009
Hij is ook te koop in Nederland, bij Action (www.action.nl), als ik me goed herinner voor onder de 2 euro...
Anoniem said :
zondag, 05 april, 2009
Als je een strakke boblijn in je haar wilt...zal het eens vragen bij de kapper
Annet said :
zondag, 05 april, 2009
@Henk: daar heb je wel een punt. Heb eigenlijk geen idee, maar vermoed dat je inderdaad ook scheef kan knippen. Maar wat je knipt is dan wel een rechte lijn. ;-)

@Frank: oh, dan denk ik dat het toch niet zo'n goed idee is, want de Action associeer ik over het algemeen niet met kwaliteit... Dank voor de aanvulling!

@Karin: mocht je willen experimenteren, dan wil ik de schaar wel even op je kapsel loslaten voor die strakke boblijn!

Een reactie posten