11.5.09

(0) Comments

Interwrite Mobi, multi-user draagbaar digibord

Annet Smith

, ,


Het is een hele mond vol, maar dan heb je ook wat. Het Interwrite Mobi multi-user draagbaar digibord kende ik van de IPON, waar hij aan mijn neus voorbij ging in de verloting van de TeachMeet. De gelukkige winnaar was Gerard Dummer en ik hou zijn weblog in de gaten voor de eerste ervaringen met het apparaat.
Vandaag ontving ik de nieuwsbrief van Interwrite en daarin stond dat de Mobi nu leverbaar is. Reden dus om er nog even aandacht aan te besteden. In het bericht staat:

"De tijdens de afgelopen NOT en IPON beurs aangekondigde Interwrite Mobi is vanaf nu uit voorraad leverbaar. De Interwrite™ Mobi zelf is een 100% draagbaar digibord. Licht, draadloos, makkelijk om mee door de klas te lopen en bezit de volledige functionaliteit van een digibord. De Interwrite Mobi is de perfecte mobiele oplossing voor de moderne docent. Direct draadloos verbonden met de computer en een projector geeft de Interwrite™ Mobi en de standaard meegeleverde Interwrite™ Workspace software V8, docenten de vrijheid om hun lessen te geven vanuit elke plek in het leslokaal.

Universeel inzetbaar.

De Interwrite Mobi werkt niet alleen perfect samen met andere Interwrite producten, maar is ook zeer goed te gebruiken met ieder ander merk en type digibord. Zonder enige installatie!"

Verder is er nog een aardig filmpje over de gebruiksmogelijkheden wat te vinden is op YouTube. Wat zoiets kost? Dat is lastig te achterhalen. Op de site zelf is geen prijsinformatie te vinden, maar op de TeachMeet wiki stond dat het apparaat €475,- waard is. Als dit bedrag klopt heb je voor de helft van het geld voor een normaal digibord al een draagbaar klein digibord in huis. Zeker de moeite waard dus om eens verder in te duiken lijkt me.
Bookmark and Share
0 Responses to "Interwrite Mobi, multi-user draagbaar digibord"

Een reactie posten