Raarste gadget van de week 2: de Handler

Annet Smith

,


Aangezien ik al een raarste gadget van de week gepubliceerd had twijfelde ik even of ik deze nog zou toevoegen, maar hij is dusdanig raar, maar ook actueel dat hij hier niet mag ontbreken vind ik. Karin Winters tipte me gisteravond op Twitter over de Handler, een plastic ding dat je in heel veel leuke kleurtjes kan krijgen. Ik dacht eerst dat het een soort hangslot was, maar het blijkt iets te zijn dat je in je hand houdt en dan gebruikt om bijvoorbeeld deuren of kasten open te doen om te voorkomen dat je met iets besmet raakt. Hoe je er een kraan mee zou moeten opendraaien snap ik nog niet helemaal. Er zit zelfs nano zilver in en toch kost het slechts $10,95 + verzendkosten. En aangezien we midden in een varkensgriep/Mexicaanse griep/H1N1 griep zitten, is dit natuurlijk een gouden vondst. Kijk maar eens naar het lijstje rechts van plekken waar je de Handler allemaal kan gebruiken! Dit gaat vast en zeker een hele hoop vervelende ziektes in de kiem smoren. Of toch niet?
Bookmark and Share
1 Response to "Raarste gadget van de week 2: de Handler"
Anoniem said :
maandag, 04 mei, 2009
Lijkt me een vreemd gezicht alle mensen met een mondkapje en dan een handler....wel in bijpassende kleur. Op http://www.mondkap.com/ zijn jammergenoeg alle design kapjes uitverkocht :-)

Een reactie posten