14.5.09

(0) Comments

Webconferentie over draagvlak

Annet Smith

,

Vandaag ontving ik een uitnodiging om een gratis webconferentie bij te wonen over het creëren van draagvlak voor innovatieprojecten in het beroepsonderwijs. Deze uitnodiging kreeg ik omdat ik me had aangemeld op de pas opgezette Ning-omgeving Het Nieuwe Beroepsonderwijs.nl. Hier zijn de gegevens:

Tijd: Juni 16 2009 vanaf 20.00 to 21.00
Locatie: virtueel
Georganiseerd door: Het Platform Beroepsonderwijs ism www.onderwijsradio.nl

Omschrijving gebeurtenis:
Het verkrijgen van draagvlak (en vooral het behouden ervan) voor grootschalige en langdurige vernieuwingsprojecten is essentieel voor het succes van projecten. Maar het is in de praktijk erg lastig om op alle niveaus draagvlak te krijgen en mensen betrokken te houden bij de ontwikkelingen.
Onderwijsradio organiseert een WEB-conferentie over dit onderwerp. Aan het woord komt Han Rakels, consultant en trainer bij Kirin Consultancy en gespecialiseerd in large scale interventions. Hij faciliteert processen met behulp van technieken als bijvoorbeeld open space. Lex Sanou zal hem interviewen. De luisteraars kunnen tijdens het interview via de chat vragen stellen aan Han Rakels. Stem dus af op www.onderwijsradio.nl

Voor meer gegevens en antwoorden op Het Nieuwe Beroepsonderwijs klik hier.

Niet alleen interessant voor het onderwijs denk ik. Ben benieuwd wie ik die avond tegenkom in de chatsessie!
Bookmark and Share
0 Responses to "Webconferentie over draagvlak"

Een reactie posten