23.6.09

(0) Comments

Mixero Twitter client

Annet Smith

,


Eergisteren heb ik een nieuwe Twitter client ontdekt die een heleboel dingen kan die in verschillende clients ook wel konden, maar nog niet allemaal tegelijk: Mixero. Deze op Adobe Air gebaseerde software is geschikt voor Windows, OS X en Linux. Het is allemaal nog heel pril, beta beta, versie 1 moet nog komen (momenteel is het versie 0.43.1), maar het is al heel compleet.
Kijk op www.mixero.com naar het uitgebreide filmpje met daarin een overzicht van de vele mogelijkheden, zoals groepen aanmaken, verschillende vensters openzetten, channels aanmaken, enz. Het lijkt niet op te kunnen! Ook de preview functie voor Twitpic of YouTube links vind ik erg handig, want zo hoef je niet meer door te klikken om te zien wat erachter zit. Hieronder zie je hoe Mixero er bij mij nu uitziet, met groepen aan de rechterkant, het grote scherm met alle updates en twee kleinere met de replies en een channel voor een conferentie in Wales die morgen start. Let wel, dit is mijn 10 inch netbook schermpje, dus op een 19" scherm kun je veeeeel meer kwijt.
Natuurlijk zijn er nog zaken die niet goed werken. Zo was bij de upgrade naar versie 0.43 de retweet functie ineens verdwenen. Via Twitter werden de makers daarop geattendeerd en binnen een half uur was er een nieuwe versie beschikbaar waarin het euvel was verholpen.
Ik ben momenteel meer dan tevreden over deze client en ben heel benieuwd wat er in samenspraak met de Twitter achterhoede nog aan functionaliteiten bij zal komen. Donwloaden kan hier en als persoonlijke code vul je twi5 in.


Bookmark and Share
0 Responses to "Mixero Twitter client"

Een reactie posten