Raarste gadget van de week: de combi mouse

Annet Smith

,

Zoiets verzin je toch niet? De combi mouse, een combinatie van een (half) toetsenbord met een muis? Dat gaat toch echt niet werken? Het is nog een prototype en ik verwacht dat het dat ook wel zal blijven. Dit zegt Geeky Gadgets erover:
It is still in the prototype stage, the left side of the Combimouse is designed to remain still, and it features a scroll wheel built into the bottom of the keypad.

The right side of the Combimouse is designed to move around like a standard mouse, it works like a normal keyboard as well, but when the user grips the right unit it automatically switches to mouse mode. (...)

There are no details on when the Combimouse will go into production or how much it will retail for.

Ik snap hier echt helemaal niks van. Iemand anders wel?
Bookmark and Share
2 Responses to "Raarste gadget van de week: de combi mouse"
zondag, 07 juni, 2009
Ja, ik wel. Het idee is dat je nu niet meer telkens met je rechterhand van het toetsenbord naar de muis hoeft te gaan. Voor mensen die het gebruik van sneltoetsen nog niet kennen misschien wel handig. Je zult dan wel op een nieuwe manier moeten leren typen denk ik. Ben benieuwd wat dit gaat betekenen voor RSI-klschten.
Annet said :
maandag, 08 juni, 2009
@Erwin Dat zou natuurlijk minder klachten kunnen geven, als je minder je arm heen en weer hoeft te bewegen van het toetsenbord naar de muis, maar de combinatie vind ik gewoon vreemd en misschien wel een beetje overbodig. Je kunt dan nooit typen en muizen tegelijk, maar nu ik er zo over nadenk is dat misschien wel nooit het geval. Feit blijft dat het een raar ding is en dat je er inderdaad op een nieuwe manier mee moet leren werken.

Een reactie posten