16.8.09

(0) Comments

Back to business

Annet Smith


Na een heerlijke vakantie vind ik het wel weer eens tijd worden om weer aan de slag te gaan. Mensen die me via Twitter volgen weten dat ik alweer een tijdje online ben, maar ik heb me verder even lekker om niks bekommerd wat mijn blog betreft. Wel heb ik allerlei leuke berichtjes bij anderen voorbij zien komen, waar de drang om te bloggen kennelijk iets groter is dan bij mij.

Wat betreft mijn vakantie in Wales: heerlijk rustig, veel natuur en geschiedenis en zeker voor herhaling vatbaar. Mijn foto's kun je vinden op Picasa. Hoog kastelen gehalte, want daar houden we nou eenmaal van. En dit keer ook een aantal keren wild gespot, zoals dolfijnen, zeehonden, dassen en een vos.

De vakantie is ook altijd een tijd om wat nieuws uit te proberen. Zo ben ik de laatste weken intensiever gebruik gaan maken van Google Reader om mijn feeds bij te houden. Nou deed ik dat al wel eens, maar Netvibes had toch mijn voorkeur. Het grootste nadeel daarvan is echter dat je dit niet op je mobiel kan gebruiken, dus heb ik vanuit Netvibes een opml-bestand geĆ«xporteerd en weer in Google Reader geĆÆmporteerd en klaar is Kees (of Bob's your uncle, zoals ze in Engeland zeggen).

Vanaf morgen ga ik weer eens over school nadenken en er een keer mijn gezicht laten zien en zal ik ook hier weer wat plaatsen. Ik hoop dat het komende schooljaar  interessant, uitdagend en vol gadgets zal zijn!

Bookmark and Share
0 Responses to "Back to business"

Een reactie posten