26.8.09

(0) Comments

Kennisnet wedstrijd Make it mobile

Annet Smith

,


Heb je een idee voor een mobiele versie van een bestaande educatieve online applicatie of website? Doe dan mee met de wedstrijd Make-it-Mobile! Het SURFnet/Kennisnet innovatieprogramma roept docenten, studenten, leerlingen, ict-coördinatoren en managers afkomstig uit alle sectoren op om een voorstel in te zenden.

Per onderwijssector wordt uiteindelijk één winnaar aangewezen. De jury let vooral op de educatieve meerwaarde van het mobiel aanbieden van het lesmateriaal. Ideeën voor laptops en Ultra Mobile PC's als dragers zijn uitgesloten. Het gaat echt om het gebruik van smartphones, PDA's en mobiele telefoons. De winnende ideeën zullen met ondersteuning van het SURFnet/Kennisnet innovatieprogramma uitgevoerd worden. Inschrijven en meedoen kan vanaf 1 september tot 3 november 2009.

Het SURFnet/Kennisnet programma is in 2008 gestart met het onderzoeken van de mogelijkheden van mobiele applicaties in het onderwijs. Op deze website vind je de resultaten van onderzoeken en pilotprojecten die wellicht inspiratie kunnen bieden. Bekijk bijvoorbeeld het filmpje over WRTS mobiel, een mobiele versie van een bestaand online overhoorprogramma om woordjes te leren.

Lees verder bij het mobieleonderwijsdiensten.nl.
Bookmark and Share
0 Responses to "Kennisnet wedstrijd Make it mobile"

Een reactie posten