21.9.09

(2) Comments

Bijklussen

Annet Smith

,

Naast mijn werk voor het Nova College ben ik ook al een aantal jaren Kennisnet ambassadeur. Dit levert me veel waardevolle contacten op in de mbo wereld en maakt mijn werk alleen maar leuker. En nu zijn er nog twee (tijdelijke) klussen bijgekomen.

Als eerste ben ik door Louis Hilgers gevraagd om zitting te nemen in de jury van de IPON Awards 2010. Ik was zeer vereerd dat ik hiervoor werd gevraagd en heb de taak dan ook met beide handen aangegrepen. Het houdt in dat ik gedurende de komende maanden, samen met de andere juryleden, de aangemelde software en hardware voor de IPON Awards ga bekijken en beoordelen. En uiteindelijk volgt dan op de IPON de prijsuitreiking. Mocht je een hardware of software product kennen dat in aanmerking moet komen voor een award, meld dit dan hier aan. Het aanmeldformulier verschijnt binnenkort op de site en je kan tot 1 maart 2010 aanmelden..

Een tweede klus waarvoor ik gevraagd ben is om zitting te nemen in de landelijke gebruikers adviesgroep Wikiwijs, en dan met name voor de mbo-poot hiervan. Op dit moment is die groep nog klein, maar het is de bedoeling dat deze snel gaat groeien. Ik kreeg meteen al een opdracht, namelijk bij onze docenten polsen welke huisstijl voor Wikwijs hen het meest aanspreekt. Het is allemaal nog heel pril, dus ik kan er verder nog weinig over zeggen, maar ik vind het een leuke uitdaging om bij zo'n landelijk project betrokken te zijn en het gevoel te hebben ook nog iets in de melk te brokkelen te hebben. De grootste uitdaging bij Wikiwijs lijkt me om het tot een instrument te maken dat vóór en dóór docenten wordt vormgegeven en niet iets is dat van bovenaf is verzonnen en wordt opgelegd.

Bookmark and Share
2 Responses to "Bijklussen"
maandag, 21 september, 2009
De juiste persoon op de juiste plaats, ze hebben je toch weten te vinden. Mooi! Weet ook zeker dat je ons top op de hoogte houdt. Je vergeet trouwens nog een klus Drempelloos :-) is vast ook een blijvertje
Annet said :
maandag, 21 september, 2009
Dank je! Ben er ook zeer blij mee. En aan drempelloos ga ik natuurlijk nog een aparte post wijden.

Een reactie posten