11.9.09

(4) Comments

Bloggers testen gadgets

Surfnet/ Kennisnet heeft een aantal gelukkigen gevraagd enkele gadgets te testen die in het onderwijs gebruikt zouden kunnen worden. Ook schrijven ze daar dan een verslag van en geven daarin o.a. aan hoe de apparaten in het onderwijs zouden kunnen worden gebruikt. Natuurlijk ben ik stinkend jaloers op Pierre Gorissen, Renée Filius, Margreet vd Berg en Gerard Dümmer, want ik had graag ook wat willen testen en schrijven, en kennelijk weet men mij bij Surfnet nog niet te vinden, maar dat mag de pret niet drukken. Ik kan er hier namelijk wel naar linken en wil daarom deze post gebruiken om alles overzichtelijk bij elkaar te krijgen. Zodra er weer nieuwe reviews zijn, zet ik ze hier in de post erbij. Er zou volgens Pierre nog een 5e reviewer moeten zijn, dus als die zich bekend heeft gemaakt zal ik ook daarnaar linken. De tot nu toe geschreven posts geven al een prachtig overzicht van wat er met de genoemde apparaten allemaal mogelijk is.
Hier volgen de links:

Livescribe smartpen: Pierre Gorissen post 1, post 2 en post 3, Margreet vd Berg


T-Mobile Android G1 telefoon: Pierre Gorissen post 1 en post 2, Margreet vd BergI-Rex e-book reader: Renée Filius, Margreet vd Berg, Pierre Gorissen, Gerard Dümmer


Optoma Picoprojector: Gerard Dümmer, Margreet vd Berg, Pierre Gorissen


Gigabyte Touchnote 1028 Tablet PC: Margreet vd Berg, Gerard Dümmer, Pierre Gorissen post 1 en post 2


PS: Mocht er bij Surfnet/ Kennisnet opnieuw een dergelijke actie worden opgezet, dan hou ik me van harte aanbevolen! ;-)

Bookmark and Share
4 Responses to "Bloggers testen gadgets"
vrijdag, 11 september, 2009
jammer....ik mag ook niets testen......en hou me ook aanbevolen :-)
Pierre said :
vrijdag, 11 september, 2009
Ik spreek vast voor mijn beurt, maar zover ik het meegekregen heb is dit een eerste experiment. Opgezet met een overzichtelijk aantal gadgets en testers (de missing tester is overigens geen blogger) met alle vijf verschillende achtergronden/invalshoeken.

Het is overigens onderdeel van het SURFnet/Kennisnet innovatieprogramma. Jouw tweet "Ben een mbo-er, en dan heeft SURFnet niks met je. :-(" klopt dus gelukkig niet. :-)
Annet said :
vrijdag, 11 september, 2009
@Karin: er is nog hoop voor ons, zoals Pierre aangeeft, dus misschien komen er ook wat gadgets onze kant op in de toekomst.

@Pierre: Fijn dat dit een "eerste" experiment is, dat betekent dat er nog meer volgen dus. En tot die tijd lees ik graag jouw verslagen!
Ik heb trouwens wel bij het Surfnet/Kennisnet innovatieprogramma het gevoel, dat dit meer een Surfnet dan Kennisnet aangelegenheid is, maar dat is puur een gevoel, wat niet op enige feiten berust. Vandaar ook mijn idee dat ik als mbo-er bij hen niet in beeld ben, want ik ken verder weinig mensen bij Surfnet.
Renée F said :
zaterdag, 12 september, 2009
Wat een mooi overzicht, Annet, goed dat je alles zo bij elkaar aan het zetten bent. En ik ben inderdaad superblij dat ik een van de testers mag zijn :) Als je wilt dat we iets specifieks voor je uitproberen, geef dat dan ook vooral door. En er komen vast nog meer testen!

Een reactie posten