11.10.09

(0) Comments

Competent City 2009

Annet Smith

Morgen neem ik voor het eerst deel aan de Competent City conferentie in de Reehorst Ede. Ik had eigenlijk nog nooit van deze bijeenkomst gehoord totdat ik gevraagd werd om daar samen met 4 anderen mee te doen met een presentatie. En daar zeg je natuurlijk geen nee tegen!In de eerste ronde ben ik een van de presentatoren van de workshop Drempelloos 2.0. In deze interactieve workshop gaan we de deelnemers aan het werk zetten met zaken als podcasten, filmen met een flip, foto-webalbums en games. En dat laatste is dan mijn stukje. Ik ga met een select groepje enkele online games laten spelen, waaronder Plaza Challenge, The Great Flu, Fantastic Contraption, het KvK Startersspel, Pool Paradise (= offline) en het Docks havenspel. Als startpagina gebruik ik mijn games startpagina, waar nog veel meer online spellen gelinkt staan. Ik heb maar een half uurtje, dus het is niet veel meer dan even ruiken aan 1 of 2 spellen om een eerste indruk te krijgen. Ik deel dan ook nog een A4tje uit met meer info over de genoemde spellen en dan hoop ik dat men enthousiast genoeg wordt om er ook in de eigen tijd nog eens op terug te komen.

Ik heb erg veel zin in morgen, want er zullen veel bekenden rondlopen en ook mensen die ik via Twitter ken en voor het eerst in levende lijve ga ontmoeten. Ook in het programma (pdf) zitten nog enkele interessante bijdragen. Daarnaast is er nog een beurs waar ik ook even wat rond wil kijken. Ik ga gedurende de dag twitteren en zal daarna hier ook verslag doen. En op de Drempelloos 2.0 site plaatst Karin Winters ook beelden van de workshop. Om ons voor te stellen als presentatoren hebben we allemaal een filmpje gemaakt over onszelf. Het mijne kun je hier vinden. Tot morgen!

Bookmark and Share
0 Responses to "Competent City 2009"

Een reactie posten