17.10.09

(0) Comments

Twitter favorieten deel 6

Annet Smith

Hier is het lijstje met Twitter favorieten voor de week van 11 t-m 17 oktober. Mijn vriend twittert sinds kort ook, dus het is nu helemaal hot topic hier in huis. Deze keer even extra aandacht voor de tweet van Jori Mur, een van de auteurs van het Handboek DigiBord en Didactiek waar ik al eerder over berichtte. Het is nu in de voorverkoop beschikbaar! Er staat echter als prijs nog €0,- bij, dus helemaal goed is het nog niet.
-------------
trendmatcher Veel nieuwe mogelijkheden bij twitter2powerpoint! Kijk snel op: http://bit.ly/UDPN5 New tool: PowerPoint Crowd Meter en nog veel meer!
-------------
essen2punt0 Educatieve games springen vooruit: Mijn naam is Haas: Letterlijk springen de educatieve games uit de grond. In .. http://bit.ly/1CYoGb
-------------
joukeinenschede Ereader vs Touch tablet: voor- en nadelen http://tinyurl.com/yfahl26
-------------
JoriMur @pavl Er staat inmiddels een bestellink op onze site voor het Handboek DigiBord en Didactiek: http://tinyurl.com/yh3vtcb (onderaan)
-------------
espaapen pauwen en pinguins gemist #coci09 ? check http://bit.ly/OjCQy
-------------
hurenkamp http://bit.ly/4lnr4v, de Educator presentatie van DC op COCity 09, dit is ons onderwijscatalogus en zo werkt prezi no more ppt, 1 day online
-------------


Bookmark and Share
0 Responses to "Twitter favorieten deel 6"

Een reactie posten