8.11.09

(0) Comments

Edublogdiner en Onderwijsdagen

Annet Smith

,

De komende dagen ben ik onderweg voor allereerst het edubloggersdiner en daarna 2 dagen Onderwijsdagen in het Beatrixgebouw in Utrecht. Het edubloggersdiner is, net als vorig jaar toen ik er voor het eerst bij was, gepland aan de vooravond van wat toen nog de Surfdagen waren. Nu heten ze Dé Onderwijsdagen en Kennisnet organiseert het nu samen met Surf. Gelukkig is er daar gratis draadloos internet (hoorde ik net via Twitter uit betrouwbare bronnen), dus zal ik af en toe ook wat twitteren. Je kunt trouwens alle tweets vanaf de conferentie volgen op de Twub die ik daar vanmiddag voor heb aangemaakt. Ik heb hem hieronder ook maar even ingevoegd. En als je ook gaat, meld je aan als lid op die twub en misschien zien we elkaar dan daar!


Bookmark and Share
0 Responses to "Edublogdiner en Onderwijsdagen"

Een reactie posten