29.11.09

(0) Comments

Raarste gadget van de week: Eneloop kairo hand warmers

Annet Smith

,

Ik ben een koukleum. Ik heb snel last van koude handen, neus en voeten, iets waar ik volgens mij niet de enige in ben. Daarom leek me deze gadget eigenlijk best wel fijn. De Eneloop kairo hand warmers zijn oplaadbaar en de speciale Eneloop batterijen van Sanyo die erin zitten schijnen als je het bericht op Coolest Gadgets moet geloven echt iets bijzonders te zijn in de oplaadbare batterijen wereld. Mij lijkt het gewoon heerlijk om af en toe mijn koude handen even aan dit kleine apparaatje te warmen als ik weer eens veel te lang heb zitten muizen. Prijs: $34,99 en ook in een ander, dubbelzijdig type verkrijgbaar. Leuke schoenvuller! Maar daar heb je natuurlijk de speciale schoenendroger van vorige week al voor.


Bookmark and Share
0 Responses to "Raarste gadget van de week: Eneloop kairo hand warmers"

Een reactie posten