IPON awards inzendingen

Annet Smith

Vandaag heb ik een begin gemaakt met het bekijken van de eerste inzendingen voor de IPON awards 2010. Omdat ik deze keer in de jury zit wil ik hier een oproep doen aan mensen om producten aan te melden voor deze awards. Hoe het allemaal in z'n werk gaat kun je lezen op de IPON site. Ook kan je daar nog even zien met wie ik allemaal in de jury zit. Ik zal verder geen berichten aan de jurering wijden, omdat dit nou eenmaal binnenskamers gebeurt. Oh, en als je je nog niet hebt opgegeven voor de IPON 2010, dan wel even doen nog. En vergeet dan vooral ook niet de Teachmeet die op 10 maart aan het eind van de dag weer zal plaatsvinden!

UPDATE: de inzendingstermijn voor de IPON awards loopt tot 25 februari, dus wees er snel bij als je nog een goed product hebt om aan te melden.
Bookmark and Share
0 Responses to "IPON awards inzendingen"

Een reactie posten