10.4.10

(0) Comments

Nog maar een paar nachtjes slapen tot Dé Onderwijsconferentie in Veldhoven

Annet Smith

Het is bijna zover! Zoals ik al eerder aangaf ga ik de komende week een aantal dagen deelnemen aan Dé Onderwijsconferentie van het Consortium voor Innovatie in Veldhoven. Ik mag enkele presentaties en workshops verzorgen, maar daarnaast ga ik ook als blogger mijn bijdrage leveren aan het blog van de conferentie. Ik ben niet de enige, want er is een aardige groep edubloggers aanwezig die hun steentje zullen bijdragen. Zo zijn Karin Winters, Willem Karssenberg, Wilfred Rubens, Serge de Beer, Joël de Bruijn, Rein Bijlsma, Jef van den Hurk, Patrick Koning en Ton op de Weegh ook allemaal uitgenodigd om te schrijven. Hou daarom de komende week ook die plek in de gaten voor wat betreft nieuws en ervaringen van het mbo-onderwijsvernieuwings front!

Gisteren heb ik nog even een Slideshare plek aangemaakt voor alle presentaties vanuit ons ROC. Je kunt mijn presentatie over onze laptopscholingen er al vinden. Ook hieronder kun je er doorheen klikken en mocht je alvast willen reageren op 1 van de stellingen aan het eind dan kan dat in de comments. Voor iedereen die dit leest en volgende week ook in Veldhoven is: tot dan! Ik ben er vanaf dinsdagavond. Voor de rest: stay tuned!

Bookmark and Share
0 Responses to "Nog maar een paar nachtjes slapen tot Dé Onderwijsconferentie in Veldhoven"

Een reactie posten