11.4.10

(6) Comments

Raarste gadget van de week: iPad hoes

Annet Smith

, , ,

Het kan niemand ontgaan zijn dat vorig weekend de iPad in de VS in de verkoop ging. Toen het apparaat net was aangekondigd waren de grappen rond de naam ook snel te vinden en het duurde niet lang of er was een aardige vorm voor een iPad hoes bedacht: de iMaxi van Hip Handmaids voor $30,-. Met vleugels, uiteraard. ;-)
Dank aan Pierre Gorissen voor de link!
Bookmark and Share
6 Responses to "Raarste gadget van de week: iPad hoes"
Manon said :
woensdag, 19 mei, 2010
Wel humor! Voor functionele en iets meer basic hoezen ben ik naar www.manongarritsen.com/ipad-hoezen/basic.html gegaan. Niet zo'n eye-catcher als de iMaxi, maar wel een mooie gadget!
Linda0911 said :
maandag, 31 mei, 2010
Haha, geweldig bedacht! Wil je ook een creatieve hoes maar dan wat meer stijlvol? Ik zag dat je bij www.bliinq.com ook iPad hoezen kunt bestellen die je dan zelf kunt ontwerpen!
Anoniem said :
maandag, 06 juni, 2011
Hahaha, een iPad hoes met Vleugels!
Op www.coverbee.nl/webshop/ipad-hoezen/ heb ik ook leuke Holland iPad hoezen gezien. Volgens mij de Hollandse tegenhanger als aanrader!
Annet said :
maandag, 06 juni, 2011
Leuk, al die reacties, zelfs nog ruim een jaar na publicatie, maar het ligt er wel een beetje dik bovenop dat jullie iets proberen te verkopen. Voor de overige lezers: ik heb verder geen idee of deze sites de moeite waard zijn, maar ze spammen wel, dus ik ga er dan niet meer kijken.
Anoniem said :
maandag, 06 mei, 2013
Zie je jezelf al lopen!
Annet Smith said :
maandag, 06 mei, 2013
En ook 3 jaar na publicatie levert het nog reacties op. :-/

Een reactie posten