Ik sta in een top 10!

Annet Smith

Ik heb een mijlpaal gehaald, want ik sta in een top 10! En niet zomaar eentje, want het is de top 10 van beste presentaties van Dé CvI Conferentie over Onderwijsvernieuwing en ICT van april in Veldhoven. Daar ben ik best wel een beetje trots op dus en bovendien betekent dit dat ik de presentatie nog een keer mag geven op 4 november in Doorn. Mijn presentatie gaat over de invoering van de laptops voor onze docenten en de scholing die we hierbij hebben opgezet. Dus als je niet naar Veldhoven kon komen, of je hebt er nog niet genoeg van gekregen, ga dan naar Doorn, want daar kun je de beste presentaties in de herhaling bijwonen.
Kijk voor meer informatie op de CvI Community, waar je o.a. kan zien wie de andere 9 zijn en welke 10 goede redenen er zijn om heen te gaan.
Bookmark and Share
1 Response to "Ik sta in een top 10!"
dinsdag, 01 juni, 2010
Gefeliciteerd! maar is toch mooi jullie eigen verdienste!
Zie je zeker op 4 november in Doorn.
Inschrijven kan binnenkort via www.cviweb.nl

Een reactie posten