23.8.10

(7) Comments

Gadgets en onderwijs bestaat 5 jaar

Annet Smith

ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more Na een zomerreces van enkele weken ga ik weer aan de slag hier en zal proberen regelmatig nieuwe gadgets onder de aandacht te brengen die voor het onderwijs interessant zouden kunnen zijn. Ik kan nu al verklappen dat ik ook wat over mijn nieuwste aanwinst,  de HTC Legend (een Android telefoon) zal bloggen, maar eerst wilde ik even stilstaan bij toch wel een heuglijk feit. Mijn blog bestaat vandaag op de kop af 5 jaar. Ik vind het toch wel een kleine mijlpaal, omdat er best wel momenten zijn geweest waarop ik twijfelde of ik nog wel zou doorgaan en ik moet eerlijk toegeven dat het me af en toe teveel tijd kostte om er nog enthousiast voor te raken. Als je dan bedenkt dat de meeste blogs al na een paar maanden het loodje leggen ben ik best wel trots dat ik het nog steeds volhou. Steeds kom ik toch weer zaken tegen die ik interessant genoeg vind om te delen en ook de reacties die ik af en toe krijg en de ontmoetingen die ik te danken heb aan mijn blog zorgen ervoor dat ik toch gemotiveerd genoeg blijf om er tijd in te blijven steken. Maar een blog combineren met een drukke baan, een sociaal leven (zowel online als offline) en ook nog een lichte gameverslaving is best wel lastig is mijn ervaring.
Ik hoop dat er ook bij de start van dit nieuwe seizoen weer lezers de moeite zullen nemen om mijn schrijfsels door te nemen en ik ga op naar de volgende 5 jaar.
Bookmark and Share
7 Responses to "Gadgets en onderwijs bestaat 5 jaar"
maandag, 23 augustus, 2010
Gefeliciteerd! Heb hetzelfde, mijn frequentie van blogs wisselt heel erg, net wat ik echt zin heb om te delen of kan opbrengen. Maar 5 jaar is toch een hele prestatie!
maandag, 23 augustus, 2010
Gefeliciteerd!! Dank voor 5 jaar gadgets en meer! Misschien wat lagere frequentie (heb ik ook natuurlijk) maar wel blijven bloggen hoor, zeker over games en gadgets.
maandag, 23 augustus, 2010
Van harte gefeliciteerd Annet en inderdaad: Op naar de volgende vijf jaar!
Wat je beschrijft is ook voor mij heel herkenbaar trouwens.
Mijn advies is: laat je niet gekmaken en volg je eigen tempo. Lezers blijven wel.
En tja, die gadgets blijven komen natuurlijk!
Wat de (eventuele) waarde is voor het onderwijs, dat lezen we bij jou...
wrubens said :
maandag, 23 augustus, 2010
Van harte, en 'keep up the good work'. Je hebt in vijf jaar tijd een eigen plek veroverd in de Edublog-wereld. Complimenten!
Annet said :
vrijdag, 27 augustus, 2010
Lieve lezers, allemaal heel erg bedankt voor de felicitaties hier, op Twitter en in de mail. Dat doet echt goed en stimuleert me enorm! Ik ga vrolijk verder met bloggen. :-)
Anoniem said :
zondag, 12 september, 2010
Ik ging ook mijn google reader maar weer eens afstoffen. Kijken of er nog wat geschreven is door de mede edubloggers. Ik zie je berichtje daarom nu pas. Geweldig.. 5 Jaar.. Ik ga eens kijken hoe lang ik la bezig ben..
Annet said :
zondag, 12 september, 2010
Ha Kobus! Leuk dat je ook even langskomt. Ook mijn Google Reader is wat stoffig soms, ik merk dat ik veel meer nieuws van Twitter haal. Je kunt ook niet alles bijhouden hè. :-)

Een reactie posten