1.10.10

(2) Comments

Edubloggers in Profiel

Annet Smith

,

Ik had de eer gevraagd te worden voor een interview over edubloggers in het tijdschrift Profiel. Samen met Paul Laaper (DidactICT, docent bij ROC Midden Nederland) en Heleen de Jonge (Beroepdocent.nl, docent bij Gilde Opleidingen) werd ik bevraagd over mijn blog en wat mijn school er nou van vindt dat ik hier intussen alweer ruim 5 jaar schrijf over onderwijs en gadgets. Nou heb ik een iets andere insteek bij mijn blog dan bijvoorbeeld Paul, die zaken die hij signaleert in zijn dagelijkse praktijk aan de kaak wil stellen en graag de discussie opzoekt. Ik hou meer van delen van leuke dingen, met af en toe een kritische noot. Voor zover mijn collega's al op de hoogte zijn van het feit dat ik blog heb ik eigenlijk nog nooit een vervelende reactie van iemand ontvangen. Sterker nog (en dat constateerden de andere 2 ook) we krijgen ├╝berhaupt weinig reacties vanuit onze eigen werkomgeving. Jammer, vind ik, want ik heb al zoveel geleerd door andere blogs te lezen en ben al zo vaak tot denken en reflecteren aangezet dat ik het graag mijn collega's ook gun.
Wil je lezen wat we zoal hebben gezegd? Kijk dan in het september nummer van Profiel, vakblad voor de bve-sector.
Bookmark and Share
2 Responses to "Edubloggers in Profiel"
vrijdag, 01 oktober, 2010
Heeft Heleen de Jonge ook een eigen edublog?
Beroepdocent lijkt me toch iets anders!
Overigens word ik vrijwel nooit door collega's aangesproken over wat ik schrijf op m'n weblog.
Mijn baas leest het niet eens!
Annet said :
zaterdag, 02 oktober, 2010
Ik ken Heleen zelf niet, maar dit is de informatie die in Profiel staat. Er staat wel bij dat ze maar tot april voor die site blogde.
En wat jij aangeeft over hoe collega's niet reageren op je blog: Dat hebben we dus allemaal.

Een reactie posten